Du er her

Knock out

– Datteren min skal bokse en oppvisningskamp foran et boksestevne, det er ikke noe mer dramatisk enn andre barn som opptrer foran store idrettsarrangementer. Jeg vil gjerne vite hvilke bestemmelser i barneidrettsloven vi bryter og hvilke holdninger jeg har som Andersen reagerer på. Jeg blir på vakt når han går inn på min rolle som forelder, og han må gjerne møte kona mi, som har jobbet som psykolog i 20 år. Det kunne blitt en interessant debatt.

Roar Eggan, far til den 10 år gamle trondheimsjenta som skal bokse en oppvisningskamp i Spania til høsten, svarer på kritikk fra Inge Andersen, generalsekretær i Norges Idrettsforbund på VG Nett.

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 43, nummer 7, 2006, side

Kommenter denne artikkelen