Du er her

Psykologer

eyr

Det finnes for det meste gode digitale verktøy for å løse hverdagens små og store problemer. Dessverre henger helsetjenestene etter i det å nå sine brukere. Vår plattform for digitale helsetjenester er med på å løse fremtidens store utfordringer i helsevesenet ved å gjøre det så enkelt som mulig å få snakke og utveksle informasjon med en lege. www.eyr.md  

Vi søker psykologer som ønsker å jobbe digitalt 


Eyr vokser raskt og vi trenger nå flere kollegaer som en del av vårt digitale psykologteam. Vi søker autoriserte psykologer som ønsker å bygge fremtidens psykologtjenester.

Bli med og skap fremtidens digitale helsetjenester.

Som første selskap i Norge lanserte Eyr videokonsultasjon på mobilen i 2016, og vi har siden det levert gode og trygge digitale helsetjenester til over 100,000 pasienter. Vi skalerer opp våre digitale psykologtjenester og trenger flere dyktige psykologer med på laget vårt.

Å jobbe som psykolog i Eyr vil være både teknologisk og medisinsk nybrottsarbeid, vi gir stort rom for innovasjon innenfor trygge rammer. Du vil tidlig få erfaring med fremtidens e-helseløsning. I Eyr jobber vi for at helsetjenester skal bli bedre og mer tilgjengelig for alle. Hos oss jobber helsepersonell og teknologer tett, for å tilby psykologer og leger det beste verktøyet, og pasientene den beste behandlingen. Vi har utviklet en skalerbar og gjennomtestet plattform som gjør dialog mellom pasient og lege lekende lett, både i forkant, under konsultasjonen og dialogen i etterkant.

Vi kan tilby et godt kollegialt samhold, veiledning og bruk av beredskapstelefon tilknyttet psykologspesialister ved behov i arbeidstiden.


Stillingsbeskrivelse

Vi har stort behov for psykologer og ønsker å høre fra deg som ønsker full stilling, deltidsstilling eller å jobbe som konsulent. Som psykolog hos oss har du mye innflytelse på dine arbeidstider. Du vil kunne sette opp tider for tilgjengelige konsultasjoner og pasientene vil selv booke timer i Eyr-appen. Du gjennomfører 45 minutters videokonsultasjoner med pasientene og 15 minutter er avsatt til journalføring. Du kan jobbe der du vil, hjemme, på hytta eller på Eyr-kontoret i Kongens gate. Vi tror på mangfold i team og tverrfaglig kompetanse for å kunne skape de beste tjenestene for pasientene. Du vil jobbe tett med annet helsepersonell, teknologer og forretningsutviklere for å skape nye, gode digitale tjenester.


Litt om deg

Du er norsk autorisert psykolog og synes det virker spennende å jobbe med digitale helsetjenester. Du har motivasjon og interesse for å jobbe med ICBT til personer med lett-moderate psykiske lidelser. Du har lyst til å jobbe i skjæringspunktet mellom utvikling av fremtidens helsetjeneste og klinisk pasientbehandling. Du har interesse for bruk av videobaserte konsultasjoner og positiv til bruk av digitale hjelpemidler i pasientbehandling. Du har stor faglig integritet, du er dyktig, faglig trygg i din praksis og kommuniserer godt.

Har du lyst til å være med å jobbe med fremtidens psykologtjeneste? Vi gleder oss til å høre fra deg.

Lær av de beste og bli med å påvirke fremtidens helsetjeneste!


Tiltredelse: Løpende

 

Lenke til annonsen og søk på stillingen
 

Annonsen er fra Psykologtidsskriftets januar-utgave som har utgivelse 3. januar 2022 

 

Søknadsfrist
Løpende