Du er her

Psykolog - vikariat

Harstad kommune - Enhet for helse og mestring

Harstad kommune er Nord-Norges tredje største by, med 25 000 innbyggere. Vi er et naturlig midtpunkt i landsdelens mest folkerike område. Vi har et variert næringsliv, et rikt handelstilbud, landsdelens største kulturhus, festivaler og festspill. Her finner du gode bomuligheter, både urbant og landlig. Det er kort vei til barnehageplass, skoler og fantastisk natur. Harstad er liten nok til å bli kjent med mange, og stor nok til nye opplevelser og gleder hver dag. Stikkord for vår virksomhet er felles verdiplattform, klart språk, kontinuerlig forbedring og medarbeiderdrevet utvikling av våre tjenester.

Er du vår nye medarbeider?

Vi ønsker oss en engasjert psykolog med på laget og har for perioden 01.02.2020 - 31.12.2021, ledig 100 % vikariat som psykolog rettet mot barn og unge.


Kvalifikasjonskrav:

Du må ha autorisasjon som psykolog og relevant erfaring fra arbeid med barn og unge, eller fra annen type klinisk praksis.

Det er ønskelig at du har erfaring med eller ønsker å jobbe med rådgiving, veiledning og undervisning.

Det er ønskelig at du har førerkort klasse B og mulighet for å disponere egen bil.

For deg som ikke har norsk som morsmål: Du må vise at du kan snakke og skrive godt norsk. Dette kan du gjøre på to måter. Du kan levere dokumentasjon på bestått norskprøve nivå B1, eller du kan vise det gjennom en godt skrevet søknad og en samtale.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.


Dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Vurderings- og kartleggingssamtaler
 • Undervisning rettet mot barn og ungdom, deres foreldre og andre fagfolk som jobber med barn
 • Veiledning av foreldre og foresatte
 • Veiledning av samarbeidspartnere og fagfolk som jobber med barn og ungdom
 • Deltakelse i tverrfaglig team på skoler og for førskolebarn
 • Individuelle samtaler og korttidsbehandling


Litt om oss:

Harstad kommune har i dag ansatt fire psykologer som gir et lavterskeltilbud i kommunen. To av psykologstillingene retter seg mot barn og unge, og den utlyste stillingen er en av disse.

Kommunepsykologene samarbeider mye med yrkesgrupper som også jobber med barn og ungdom. Vi samarbeider for eksempel med helsesykepleiere, skoler, barnehager, og deltar fast i tverrfaglige team. Psykologene bidrar med veiledning om psykisk helse overfor andre faggrupper i kommunen. Vi bidrar med psykisk støtte og oppfølging av mennesker som har vært utsatt for akutte og alvorlige hendelser, og er en del av kommunens faste kriseberedskap.

Vi kan tilby nye psykologer som vil jobbe i kommunen:

 • Veiledning
 • Fagfellesskap med fire psykologer i samme kontorfellesskap
 • Muligheter for spesialiseringsforløp i relevant spesialitet
 • Konkurransedyktig lønn
 • En spennende jobb der du kan utvikle deg i et godt, sosialt arbeidsmiljø med god takhøyde
 • Gode avtaler med treningssentre i byen og eget bedriftsidrettslag
 • Tariffestede pensjons- og forsikringsordninger, samt flyttegodtgjørelse i henhold til kommunens arbeidsreglement
 • Faglig oppdatering gjennom blant annet e-læringskurs i KS Læring

Psykologtjenesten i kommunen er i stadig utvikling. Det innebærer at du får mulighet til å sette preg på tjenesten og de tilbudene vi gir, og at det kan komme endringer i arbeidsoppgavene dine underveis.

Alle ansatte i Harstad kommune medvirker til kontinuerlig forbedring i arbeidsprosessene på avdelingene og omsetter kommunens felles verdiplattform - Åpenhet, respekt, engasjement, ansvarlighet, læring og utvikling- til praksis i egen hverdag.

Søknaden sender du elektronisk på denne siden (Søk på stilling). Det er dessverre ikke mulig å sende med vedlegg til søknaden. Du må derfor ta dette med dersom du kommer til intervju.

For tilsetting innenfor oppvekst, barnevern eller helse- og omsorg kreves det godkjent politiattest forevist før tilsetting.

Dersom du trenger hjelp til innlogging eller til å opprette deg som bruker, ta kontakt med regnskapsenheten@harstad.kommune.no
I henhold til offentlighetsloven kan søknaden offentliggjøres selv om du har bedt om å ikke bli oppført på offentlig søkerliste. Vi gir deg beskjed hvis dette skulle være tilfelle.

Harstad kommune ønsker ikke tilbud fra rekrutteringsfirma eller annonsører.

Ta kontakt med våre kontaktpersoner Monica Nygaard, tlf. 476 30 986, e-post Monica.Nygaard@harstad.kommune.no og psykolog Anita Lovise Rimpi, tlf. 906 49 331, e-post Anita.Rimpi@harstad.kommune.no


Lenke til annonsen og søk på stillingen

 

Søknadsfrist
2. mars 2020