Du er her

Psykolog

Sykehuset Østfold, DPS Fredrikstad poliklinisk gruppebehandling

Sykehuset Østfold er ett av Europas mest høyteknologiske sykehus og tilbyr spesialisthelsetjenester innenfor somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling til mer enn 300 000 innbyggere i Vestby og Østfold i Viken fylke. Våre hovedoppgaver er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring.

Over 5000 medarbeidere skaper sterke og engasjerte fagmiljøer. Fra ulike roller og ståsted i organisasjonen har vi felles mål om å gi pasienten en helhetlig, fremragende og omsorgsfull helsetjeneste.   

Sykehuset Østfold er lokalisert i et topp moderne sykehus på Kalnes og i et oppgradert sykehus i Moss. I tillegg finnes prehospitale tjenester og en rekke tilbud innen psykisk helsevern nært der pasientene bor. Fra våre lokasjoner er det aldri lang vei til kyst, villmark eller trivelige byer. Les mer om oss på vår nettside ved å trykke her. 

100 % fast stilling

Vi søker etter deg som ønsker å bidra til at mennesker med lettere psykiske plager kommer tilbake i jobb, og som ønsker å arbeide med fokus på mestring av psykiske plager. Hvis dette høres interessant ut for deg, og du har lyst til å jobbe med denne gruppen, så ser vi frem til å høre fra deg.

“Helse og arbeid” er et behandlingstilbud som er rettet mot mennesker med mild til moderat angst og depresjon, og som er i ferd med å falle ut av jobb. Pasientene kan være helt eller delvis sykemeldt eller i ferd med å bli sykemeldt. Behandlingstilbudet ytes til pasienter som er innstilt på å komme tilbake i arbeid og der målsetningen er 100 % arbeidsførhet. Tilbudet har en behandlingsramme på ca. 10 uker, og vi har erfaringsvis gode resultater for tilbudet som gis.

 Ved DPS Fredrikstad er helse og arbeid etablert som kombinert gruppe- og individualterapi. Helse og Arbeid er et tilbud knyttet til gruppepoliklinikken, som består av totalt 15 ansatte med ekspertise på gruppeterapi. 5 stillinger er i hovedsak tilknyttet “helse og arbeid”.

DPS Fredrikstad er lokalisert i Fredrikstad sentrum og har samlokalisert gruppepoliklinikk, almenpoliklinikk, ambulant team og døgnseksjon.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Vi ber alle søkere vedlegge dokumentasjon på utdanning og attester på arbeidserfaring. Dette for å dokumentere kvalifikasjoner som fremkommer i CV.

 

Arbeidsoppgaver

 • Vurdering og utredning av pasienter individuelt, hovedsakelig av pasienter med angst- og/ eller depressive plager.
 •  Lede og være co-terapeut i terapigrupper
 • Samarbeid med andre seksjoner og eksterne samarbeidspartnere
 • Veiledning  

Kvalifikasjoner

 • Norsk autorisasjon som psykolog
 • Erfaring og utdanning innen gruppeterapi vil vektlegges
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Personlige egenskaper

 • Vi ønsker kolleger som er kunnskapsrike, pliktoppfyllende, ambisiøse, faglig nysgjerrige og som har gode samarbeidsevner
 • Gode evner til selvstendig arbeid, så vel som evner til å samarbeide i team
 • Interesse og ferdigheter til å jobbe med både individualterapi og gruppeterapi
 • Gode faglige vurderingsevner, samt evne til å jobbe målrettet og strukturert

Vi tilbyr

 • DPS Fredrikstad er en spennende arbeidsplass med et høyt faglig engasjement
 • Samlokalisering og samarbeid med almenpoliklinikk, ambulant team og døgnseksjon
 • Sosialt og støttende arbeidsmiljø
 • Det tilrettelegges for videre faglig utvikling, evt. spesialisering
 • God pensjonsordning gjennom KLP - les mer ved å trykke her

 

Sykehuset praktiserer et inkluderende arbeidsliv og følger opp regjeringens inkluderingsdugnad. Det betyr at vi ønsker velkommen kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, redusert funksjonsevne, ulik nasjonal eller etnisk bakgrunn og kandidater som av ulike årsaker ikke kan dokumentere en sammenhengende yrkeskarriere.


Kontakt

Anders Wiik, seksjonsleder, tlf.  900 65 787, epost: anders.wiik@so-hf.no
 

Lenke til annonse
Søk på stillingen
 

Søknadsfrist
14. juni 2021