Du er her

Psykolog

Oslo universitetssykehus HF - Klinikk psykisk helse og avhengighet, Seksjon for psykose- og akuttbehandling

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling  

Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Vi søker psykolog 

Ønsker du å bli en del av teamet til Akuttenheten ved Nydalen DPS? Vi har ledig stilling til en dyktig psykolog med høy arbeidsmoral som ønsker å utvikle seg i faget. Om dette er deg er du hjertelig velkommen til oss. Vi er et tverrfaglig team på seks stykker, med lege-, psykolog- og sykepleiespesialister. Arbeidshverdagen er variert, rettet mot mennesker i krise og med akutte problemstillinger som psykose, mani, alvorlig depresjon og selvmordsrisiko. Vi tilbyr helsehjelp til befolkningen i vår sektor, bestående av bydelene Nordre Aker, Bjerke og Sagene med totalt 130 000 innbyggere. Vi holder til i flotte lokaler i Nydalen. Dette er jobben for deg som ønsker å utvikle deg i tett samarbeid med spesialister på feltet.


Arbeidsoppgaver

Akuttvurderinger på DPS, ambulant og over telefon. Akuttvurderinger gjøres av to helsepersonell sammen. Vi vurderer behov for akutte tiltak, som samtale, medikamentell behandling og innleggelse under rammen av frivillighet og tvang, samt henviser til andre instanser som f.eks. poliklinisk behandling. I tillegg gjennomfører vi oppfølgingssamtaler og samarbeider med pårørende og andre deler av hjelpeapparatet. Vi samarbeider tett innad i teamet for å gi våre pasienter så god helsehjelp som mulig.


Kvalifikasjoner

 • Offentlig godkjent psykolog (autorisasjon skal vedlegges søknaden)
 • Søkere må beherske norsk skriftlig og muntlig
 • Søknader som ikke er levert elektronisk vil ikke bli vurdert


Personlige egenskaper

 • Grunnleggende god kompetanse i psykologi, interesse for akuttpsykiatriske problemstillinger og ønske om å lære mer
 • Høy arbeidsmoral, arbeidskapasitet, løsningsorientert og trives i en hektisk hverdag
 • Hyggelig, reflektert og gode samarbeidsevner
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt


Vi tilbyr

 • Systematisk opplæring via opplæringsprogram basert på “mester/svenn-modellen”
 • Et daglig og kontinuerlig læringsmiljø hvor alle saker drøftes i team, herunder med spesialist
 • Ukentlig internundervisning av høy faglig kvalitet, som av medarbeidere er beskrevet som landets beste
 • Veiledning og deltakelse i psykologforeningens spesialiseringsprogram


Kontaktinformasjon: Åse Rotmo Storhaug, enhetsleder, tlf. 419 25 250, e-post aarsto@ous-hf.no og Pia Therese Wiig, seksjonsleder, tlf. 452 73 272, e-post piawii@ous-hf.no

 

Lenke til annonsen

Søk på stillingen

 

Søknadsfrist
6. mai 2021