Du er her

Psykolog

Alternativ til Vold i Kristiansand

Alternativ til Vold (ATV) er en privat stiftelse som tilbyr behandling til personer som utøver vold eller lever med vold. Stiftelsen har 3 hovedmålsettinger: a) behandling, b) kunnskapsformidling og c) fagutvikling. ATV driver 13 behandlingssentre i Norge. Klientgruppen er i hovedsak voksne utøvere av vold, men noen kontorer arbeider også med voldsutsatte voksne, ungdom og barn. Stiftelsen har 80 ansatte, hovedsakelig psykologer.  

Alternativ til Vold i Kristiansand søker psykolog i 100 % vikariat i et år.

Alternativ til Vold i Kristiansand ligger sentralt i kvadraturen i nye, lyse og trivelige lokaler i Dronningensgate. Vi har et hyggelig faglig og sosialt miljø bestående av i dag to psykologer, en psykoterapeut og en familieterapeut. Vikariatet er for en av våre psykologer som går ut i permisjon.

Hovedoppgaven for stillingen er knyttet til klinisk arbeid med voksne og unge utøvere av vold nære relasjoner. Å bidra til en utvikling av et utvidet familiemandat vil også stå sentralt. Dette vil innebære klinisk arbeid med voksne og barn utsatte for vold.

ATV søker engasjerte medarbeidere som er motivert for kontinuerlig faglig oppdatering og som ønsker å delta i et engasjerende og spennende faglig fellesskap. Videre må søkeren ha et eksplisitt ønske om å lære mer om vold og behandling. Personlig egnethet vektlegges. Vi ønsker en person med gode samarbeidsevner og som ønsker å by på seg selv. På grunn av teamets kjønnssammensetning oppfordres menn til å søke.

Ansatte i ATV har også oppgaver knyttet til undervisning og veiledningsoppgaver.

Tiltredelse: 2. januar 2020

Søknader sendes på e-post til: jobb@atv-stiftelsen.no

Spørsmål om stillingen rettes til kontorleder og psykoterapeut på ATV Kristiansand, Marit Lyngra på telefon 993 01 234 eller ATV- region Sør v/ leder og psykologspesialist Cecilie Guldvog på telefon 907 51 814.

Søknadsfrist
15. september 2019