Du er her

Psykolog

Oslo universitetssykehus HF - Barne- og ungdomspsykiatri, Oslo Nord, enhet Nordre Aker

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling 

Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Vi søker psykolog! 

Seksjon BUP Oslo Nord, enhet Nordre Aker har ledig fast stilling som psykolog fra 01.01.2022.

BUP Oslo Nord er en av fem seksjoner i Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA), Klinikk for psykisk helse og avhengighet, Oslo Universitetssykehus HF. Seksjon BUP Oslo Nord består av enhetene BUP Bjerke, BUP Nordre Aker, BUP Sagene og Enhet Ambulante tjenester.

Opptaksområdet har en total barnebefolkning på ca. 25 000 barn. Seksjonen gir tilbud om bredspektret utredning, diagnostisering og behandling for barn og unge fra 0-18 år. Det er flere matriseteam bl.a. for familieterapi, sped- og småbarn (0-3 år), dialektisk atferdsterapi-team (DBT) mot selvskadingsproblematikk, spiseforstyrrelser, nevropsykiatri, OCD, psykose og traumer.

Seksjonen har ca. 64 ansatte i et hektisk, men godt og stabilt arbeidsmiljø. Seksjonen har et godt omdømme og BUPA er et satsningsområde i OUS. Seksjonen har et stort faglig fokus med mange psykolog- og legespesialister og alle relevante profesjoner er representert. Det er syv kontorfaglige stillinger som gir god leder- og behandlerstøtte.

Enhet BUP Nordre Aker har 15 stillinger: 4 psykologspesialister, 3 psykologer, 3 overleger, 1 lege i spesialisering, 1 klinisk sosialfaglig spesialist, 2 spesialister i klinisk pedagogikk og en enhetsleder. Enheten er preget av god kollegial støtte og er faglig sterk.

Vi holder til i hyggelige lokaler ved Akerselven i Nydalen med kort vei til offentlig transport.

Synes du dette virker interessant? Da ser vi frem til å motta din søknad!

Politiattest, ikke eldre enn 3 mnd, må forelegges ved ansettelse. Vi forutsetter at søkere behersker norsk språk både muntlig og skriftlig. To referansepersoner bes oppgitt i søknaden.

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har. 


Arbeidsoppgaver

 • Primæroppgavene for innehaver av stillingen er å gi et godt tilbud om utredning, diagnostisering og behandling
 • Stillingen innebærer også samarbeid med førstelinjehelsetjeneste, skoler og bydel


Kvalifikasjoner

 • Godkjent psykolog 
 • Ønskelig med erfaring fra BUP


Personlige egenskaper

 • Liker å arbeide i team, er fleksibel og har relasjonelle ferdigheter 
 • Engasjement for utvikling av egen arbeidsplass 
 • Gode ferdigheter i organisering av eget arbeid 
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne  
 • Evne til samarbeid med pasient/pårørende/kollegaer og eksterne samarbeidspartnere, selvstendighet   


Vi tilbyr

 • Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Et stimulerende og godt arbeidsmiljø med faglig engasjerte kollegaer
 • Lønn etter avtale

For at vi skal kunne vurdere din søknad må du søke via «Søk på stillingen» knappen. Vi tar dessverre ikke imot søknader på e-post. 


Kontaktinformasjon: Anne Trana Brager-Larsen, enhetsleder, tlf. 24 09 36 00.


Lenke til annonsen

Søk på stillingen

 

Søknadsfrist
2. desember 2021