Du er her

Veterinærer i førstelinjen

SAMARBEID MOT FAMILIEVOLD Karianne Muri (fra venstre) ved NMBU veterinærhøgskolen, Birgitte Fineid i Dyrebeskyttelsen og psykologspesialist Anja Vaskinn jobber for at veterinærer skal avdekke vold i nære relasjoner. Foto: Camilla Wiik Gjerdrum, NMBU veterinærhøgskolen/Anne K. Harkestad/Øystein Horgmo, UiO

Nå skal veterinærene avdekke familievold.

Publisert
3. august 2018

BRANNVESENET I STAVANGER står i førstelinjen i psykisk helsevern og har tett kontakt med mennesker som har rusproblemer og psykiske vansker, ifølge Psykologtidsskriftets reportasje på sidene foran. I forrige utgave skrev vi om tannhelsetjenestens arbeid med å avdekke mulig barnemishandling.

Nå kommer en tredje yrkesgruppe på banen: Veterinærene.

Du må være abonnent eller medlem av Psykologiforeningen for å lese videre.

Ikke abonnent? Få 12 papirutgaver og ubegrenset tilgang til alle digitale utaver for 1495 i året

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 56, nummer 8, 2018, side 653-654

Kommenter denne artikkelen