Du er her

Stempel for medlemmer

Nå kan alle medlemmer av Norsk Psykologforening skaffe seg stempel med medlemslogo. Det er firmaet Aksess som produserer og selger stempelet. Prisen er kr 325. En av dem som har etterlyst et medlemsstempel er Anne Grønningsæter, privatpraktiserende psykologspesialist og tillitsvalgt. – Når vi skriver for eksempel regninger, rapporter og innkallingsbrev er det fint med et stempel som viser at man er medlem av Psykologforeningen. Jeg håper at logoen kan bidra til «merkevarebygging», at det å være medlem av Psykologforening skal være et uttrykk for kvalitet, etter hvert lett gjenkjennelig for dem vi forholder oss til. Det er god medlemsservice at foreningen nå gjør det enkelt å skaffe seg medlemsstempel, sier hun.

Stempelet kan kjøpes hos Aksess, e-post firmapost@aksessas.no eller telefaks 64 95 22 89.

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 45, nummer 2, 2008, side 190

Kommenter denne artikkelen