Du er her

To med­arbeidere til nytt kontor i Oslo

Hogrefe, Oslo

Hogrefe er ledende distributør av psykologiske tester på det europeiske markedet med et stort antall tester samt et omfattende utvalg av faglitteratur og tidsskrifter i vårt sortiment. Våren 2019 vil Hogrefe åpne et kontor i Oslo for å satse ytterligere på det norske markedet. I den forbindelse søker vi to norsk- talende medarbeidere med kunnskap om og interesse for testutvikling.

Medarbeiderne vi søker vil få ansvar for testutviklingsprosjekter, samt for kundekontakt mot det norske markedet. Utviklingen av testene vil foregå i dialog med ulike norske forskningsmiljøer og i samarbeid med det svenske utviklingsteamet.

Hogrefe publiserer både tester for klinisk bruk og for bruk innen HR- og arbeidspsykologi og ønsker én medarbeider innen hvert av disse fagområdene.

Vi søker deg som har relevant utdanning (profesjonsstudiet eller master i psykologi) og arbeidserfaring med psykologiske tester. En genuin interesse for testutvikling, samt god skriftlig fremstillingsevne, er

 forutsetninger for å lykkes i stillingene. Den som skal arbeide med HR- og arbeidspsykologiske tester må også trives med salg og markedsføring.

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingene er du velkommen til å ta kontakt med Hogrefe

Psykologiforlaget AB, Elisabeth Bech (elisabeth.bech@hogrefe.se). Søknad sendes til info@hogrefe.no senest 4. februar 2019. Husk å merke søknaden med hvilken stilling du søker.

 

Annonsen er fra Tidsskriftets Januar-utgave som utkommer 02. januar 2019

Arbeidssted
Hogrefe, Oslo
Søknadsfrist
4. februar 2019