Du er her

Markeds­medarbeider

Norsk psykologforening - Psykologtidsskriftet

Tidsskrift for Norsk psykologforening er psykologenes viktigste kanal for kurs- og stillingsannonser både på papir og nett, og utgjør Norges ledende fagbase innen psykologi. Psykologtidsskriftet kommer i papirutgave tolv ganger i året, og har for tiden 10.000 i opplag.

Tidsskrift for Norsk psykologforening søker medarbeider til markedsarbeid, både for å gi støtte og avlastning til vår markedsavdeling i det daglige virket, og for å vikariere
i perioder med ferieavvikling og sykdom.

Arbeidstiden er fleksibel, samtidig som flere av oppgavene er knyttet til publiseringsdeadlines. Vi søker en person som trives med høyt arbeidstempo og tidspress knyttet til deadlines, og samtidig er strukturert, nøyaktig og selvgående. Opplæring vil bli gitt.

Arbeidsoppgavene består blant annet av: Noen timer hver uke knyttet til løssalg, abonnementsbestillinger, publisere nettannonser, annonsekorrektur, fakturering mm. Dette arbeidet må gjøres jevnlig for å sikre at bestillinger blir sendt ut i tide, men ellers står man fritt til å bestemme tidspunkt for når man jobber. I tillegg vil det være mulig med utvidet stillingsprosent i forbindelse med ferieavvikling. Det vil også være aktuelt å tilføre andre oppgaver knyttet til nettpublisering.

Ved spørsmål, ta kontakt med markedskoordinator Unni Sandland på telefon 23 10 31 33.

Søknad sendes tidsskrift@psykologtidsskriftet.no

 

Søknadsfrist
15. juli 2019