Du er her

Dette er en bok som må oppleves

Christopher Bollas: The Shadow of the Object (1987)

Publisert
1. september 2020

Ganske ofte når jeg passerer bokhylla, fester blikket seg ved omslaget til The Shadow of the Object, og jeg kjenner et blaff av oppstemthet blandet med et mer dunkelt lag av vemod. Så det får bli den. Boken som for alvor introduserte meg for psykoanalysen. Boken som satte ord på det jeg hadde ant siden jeg var liten: at det interessante gjerne ligger i det usagte; i formen mer enn i innholdet.

Du må være abonnent eller medlem av Psykologforeningen for å lese videre.

Ikke abonnent? Få 12 papirutgaver og ubegrenset tilgang til alle digitale utaver for 1495 i året

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 57, nummer 9, 2020, side 701

Kommenter denne artikkelen