Du er her

Fagredaktør - vikariat

Tidsskrift for Norsk psykologforening

Tidsskrift for Norsk psykologforening er Norges ledende fagbase innenfor psykologi. Papirutgaven kommer 12 ganger i året, i et opplag på 10.000 eksemplarer. I tillegg publiserer vi jevnlig saker kun for nett. Psykologtidsskriftet består av faglige bidrag, både fagfellevurderte bidrag og fagessay, i tillegg til journalistikk, debatter, anmeldelser og mye mer. Redaksjonen består i dag av sjefredaktør, to fagredaktører, to journalister og markedsansvarlig.

Psykologtidsskriftet søker fagredaktør i ett års vikariat i 60 % stilling.

Som fagredaktør har du en viktig rolle i vårt arbeid med å formidle ny kunnskap til våre lesere. Du vil ha et selvstendig ansvar for å initiere, vurdere, kvalitetssikre og utvikle faglige bidrag.

Stillingen krever at man har tekstkompetanse, og kan bistå forfatterne i arbeidet med å nå ut til Psykologtidsskriftets målgruppe. Vi søker primært kandidater med doktorgrad, klinisk erfaring er en fordel. Som fagredaktør vil man samarbeide med resten av redaksjonen. Det er stor fleksibilitet i hvor og når man jobber.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser og et godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse. Vi holder til i trivelige lokaler sentralt i Oslo, Grev Wedels Plass 4.


Kontaktperson om stillingen: fagredaktør Vibeke Ottesen, e-post vibeke@psykologtidsskriftet.no, tlf. 481 76 821.


Søknad sendes på e-post til: perolav@psykologtidsskriftet.no


Tiltredelse: Snarlig

 

Søknadsfrist
10. mars 2020