Du er her

Kronikk på laveste nivå

Redaksjonen i Psykologtidsskriftet må snarest beklage at propaganda for Fremskrittspartiet kom på trykk.

Publisert
4. oktober 2013

FØR VALGET: Bestemmer hjernen hva du stemmer? spurte en av Psykologtidsskriftets kronikører, Karine Skaret, i septemberutgaven.

DEBATT : PSYKOLOGTIDSSKRIFTET

 

Jeg er psykolog på Haugesund sjukehus og fikk sjokk da jeg begynte å lese septemberutgaven av Psykologtidsskriftet. I kronikken, skrevet av psykologistudent og FrPtopp Karine Skaret, står det noen rare setninger. Tydeligere direktereklame for et parti har jeg sjelden sett i en vanlig avis, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få se noe lignende i mitt eget fagtidsskrift! Jeg antar at leserne og redaksjonen allerede er bevisst på hva det står, men hvis ikke er det bare å lese: «… jeg regner med at du allerede vet at FrP har den beste helsepolitikken …». Og i siste setning står det: «Stem FrP den 9. september!».

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få se noe lignende i mitt eget fagtidsskrift!

Jeg regner med at redaksjonen tar tydelig og offentlig avstand fra dette! I tillegg ønsker jeg at redaksjonen vurderer om Skaret er uegnet som fast kronikør.

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 50, nummer 10, 2013, side

Kommenter denne artikkelen