Du er her

Debattert

Publisert
5. juli 2013

Ung psyke

Mobbet Jeg har alltid vært en guttejente, noe som både venner, bekjente og til og med ukjente mennesker har slengt dritt om. Etter hvert som jeg ble eldre, tok jeg inn alt som ble sagt på en helt annen måte enn tidligere. Mye er blitt arr for livet. Nå er jeg 16 år, og jeg blir fortsatt mobbet!

R 16 år, innlegg på BTbatt 9. juni

Skolen er forpliktet Jeg anmeldte skolen via bup som igjen gjorde til at rektor måtte slutte, mobberne ble tvunget til å gå i terapi timer og da foreldrene og fikk bekymringsmelding på ungene sine fra bup ble det helt en annen vise. Skolen er forpliktet til å få slutt på slik.

Unne kommenter Rs innlegg på BTbatt 10. juni

Schizofreni Jeg er to mennesker inne i meg. Det er slitsomt for både meg og min andre stemme, for vi er i en evig krangel, som nesten alltid ender med at hun slår meg eller det som verre er. Jeg har det vanskelig nok med å takle dette, om det ikke skal bli latterliggjort. Jeg har nemlig opplevd dette flere ganger, og det gjør fryktelig vondt.

Schizofren 15 år, innlegg i Si;D, 18. juni

Psyket ut av arbeidslivet Er jeg så heldig å komme inn til [jobb]intervju, melder angsten seg. Hvorfor jeg ikke har fullført videregående? Nei, det var ikke det at jeg ikke gadd. Men psykiske problemer, at man lett blir utmattet og ADD (oppmerksomhetsvansker) er ikke akkurat et svar man vil gi til en person som kanskje vil ansette deg.

Jamila Tokerud Bahri 21 år, innlegg i Si;D, 12 juni

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 50, nummer 7, 2013, side

Kommenter denne artikkelen