Du er her

Debattert

Kritisk psykiatri I Psykologtidsskriftet sto d at i Storbritannia er d en lang tradisjon for kritisk psykiatri og psykologi. Noen av fagfolkene er på Twitter.

Sigrun Tømmerås @Sigrun_ på twitter, 13. januar

Respons på innlegg i Tidsskriftet #ffnor til @Sigrun_for fint innlegg i sist utgave norsk psykolog tidsskrift

Judith van der Weele @JudithvdWeele på twitter. 18. januar

Juksemaker Radio Norge søker en psykolog som vil delta i en debatt om Armstrong-saken kl 15.15 i dag.

Henriette Høyer @HenrietteHoyer på twitter, 18. januar

Marthe Krogh Jeg tror ikke vi skal gjøre som de andre, LO-topper etc etc, å anklage Krogh for elendig utspill. Kanskje er det sant at hun ikke aner hvordan det er uten aupair og hushjelp, det kan hende. So be it. For det hun sier er jo rimelig basic. Trening etter fødsel er viktig, en anledning til å få viktig avlastning og avkobling, og øker trivselen på lang sikt. Det betyr ikke at flat mage er viktig etter 4 måneder. Men å holde på ditt gamle jeg, er viktig. En aktivitet i uken med en venninne, for eksempel.

Kristina S. Moberg på psykologblogg. no, 14. januar

Asylbarna Markeringen til støtte for asylbarna 12. januar 2013: «Si det en gang til, mamma. Hvorfor får de ikke bli?». Julia, 5 år, ser opp på meg og jeg forsøker igjen å forklare, hvorfor 544 barn, som har vokst opp i Norge, skal sendes ut av landet. «Hvorfor kan de ikke få bli hvis de vil det?», spør hun. Det slår meg at jeg ikke klarer å gi henne en god forklaring, for jeg forstår det ikke selv. «Det er dårlig gjort», sier hun. «Ja», sier jeg. «Det er dårlig gjort».

Maren Østvold Lindheim i Klassekampen 16. januar

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 50, nummer 2, 2013, side

Kommenter denne artikkelen