Du er her

Bokanmeldelse

Bokanmeldelse
Publisert
1. mars 2019

Flere faggrupper bidrar med sin unike kompetanse. Det er spesielt gledelig.

Bokanmeldelse
Publisert
1. mars 2019

Nancy McWilliams imponerer i en nyoversatt bok om nytteverdien av psykoanalytisk personlighetsdiagnostikk.

Bokanmeldelse
Publisert
1. mars 2019

Følelsen av forskjell utfordrer den vanlige forståelsen av at det er fattigdom, ikke ulikhet, som er roten til mye uhelse.

Bokanmeldelse
Publisert
1. februar 2019

Det finnes ikke én terapimetode som passer for alle med posttraumatiske stressreaksjoner. Forfatterne gir oss et nyttig innblikk i de mange metodene som brukes i dag.

Bokanmeldelse
Publisert
1. februar 2019

Denne boka kan nå mennesker som ellers aldri ville interessere seg for terapi.

Bokanmeldelse
Publisert
2. januar 2019

Om forsøket på å forstå det uforståelige.

Bokanmeldelse
Publisert
2. januar 2019

Boka gir ikke bare en innføring, men behandler også grunnleggende spørsmål i utviklingspsykologisk tenkning og forståelse.

Bokanmeldelse
Publisert
2. januar 2019

Viktige temaer og dilemmaer trekkes frem, men boka blir for argumenterende.

Bokanmeldelse
Publisert
2. desember 2018

Interessante kontroverser vises frem, men drøftes ikke videre. Som leser slippes jeg for raskt.

Bokanmeldelse
Publisert
2. desember 2018

Peder Kjøs har en rik assosiasjonsevne, og tar vare på erfaringer som senere kommer til nytte i arbeidet som psykolog.

Sider