Du er her

Bokanmeldelse

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. mai 2019

I boken Harde fakta utveksler to menn fortellinger om kjærlighet, savn, identitet og sorg, men også om betydning av vennskap som bærer når annet brister.

Bokanmeldelse
Publisert
1. april 2019

Forfatterne tør å stille vanskelige spørsmål og å utfordre dagens system.

Bokanmeldelse
Publisert
1. april 2019

Boken formidler godt hvordan ungdoms utvikling og vansker oppstår i samspill med omgivelsene. Men den sier lite om hva som hjelper ut over individuelle samtaler.

Bokanmeldelse
Publisert
1. mars 2019

Skam hindrer folk i å be om hjelp for rusavhengighet. Denne boken bidrar til å redusere skam.

Bokanmeldelse
Publisert
1. mars 2019

Flere faggrupper bidrar med sin unike kompetanse. Det er spesielt gledelig.

Bokanmeldelse
Publisert
1. mars 2019

Nancy McWilliams imponerer i en nyoversatt bok om nytteverdien av psykoanalytisk personlighetsdiagnostikk.

Bokanmeldelse
Publisert
1. mars 2019

Følelsen av forskjell utfordrer den vanlige forståelsen av at det er fattigdom, ikke ulikhet, som er roten til mye uhelse.

Bokanmeldelse
Publisert
1. februar 2019

Det finnes ikke én terapimetode som passer for alle med posttraumatiske stressreaksjoner. Forfatterne gir oss et nyttig innblikk i de mange metodene som brukes i dag.

Bokanmeldelse
Publisert
1. februar 2019

Denne boka kan nå mennesker som ellers aldri ville interessere seg for terapi.

Bokanmeldelse
Publisert
2. januar 2019

Om forsøket på å forstå det uforståelige.

Sider