Du er her

Boknytt

Petter Wallace & Peder Kjøs | Opp igjen Om å reise seg etter en smell For alle som har gått på en smell, og også for dem som sto i nærheten da det smalt. Hvordan komme seg på beina igjen? Hvordan forebygge livskriser? Vigmostad & Bjørke, 2012

Eva Tryti | Evig din? Sex, plikt og kjærlighet Er det håp for varige parforhold? Hvorfor går så mange seriøse forhold i stykker? Hvorfor har vi så lite sex i faste forhold i dag? Hvorfor er så mange utro? Bør vi tenke nytt rundt parforhold? For alle som er i et forhold, eller som ønsker å komme i et stabilt forhold. Gyldendal, 2011

Mariann Youmans | Zzznork! – om narkolepsi og andre søvnsykdommer Norges første bok for og fra unge med narkolepsi. Ti ungdommer har latt seg intervjue og gir råd til foreldre, venner, kjærester, kolleger, sjefer og fagfolk. Også intervjuer med søvnspesialister og andre eksperter. Utgitt av aktører i feltet. 2012

James Nottingham | Læringsreisen Hvordan skape aktiv læring og refleksjon i klasserommet Elever som blir opplært til å reflektere og løse problemer, kan bli mer bevisste og bedre i stand til å ta kontroll over egen læring og få et bedre læringsutbytte. Cappelen Damm Akademisk, 2012

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 49, nummer 8, 2012, side

Kommenter denne artikkelen