Du er her

Boknytt

Lisbeth F. Holter Brudal | Om bevissthet Hjerne og bevissthet, nær døden-erfaringer, og grensesprengende opplevelser som massakren 22. juli er temaer i boka, som bruker eksempler fra sciencefictionfilmer for å belyse utvikling av menneskets bevissthet. Fagbokforlaget, 2012

Birgit Svendsen, Unni Tanum Johns, Heidi Brautaset og Ingeborg Egebjerg (red.) | Utviklingsrettet intersubjektiv psykoterapi med barn og unge En teoretisk og klinisk innføring. Kasusillustrasjoner viser hvordan utviklingspsykologisk kunnskap kan integreres i psykoterapi, og hvordan et barn eller en ungdom tar i bruk mulighetene i det terapeutiske rommet. Fagbokforlaget, 2012

Gustav Koi | Jakten på sannheten om Asperger syndrom Forfatteren har selv Asperger syndrom, og intervjuer til fagfolk og mennesker som har diagnosen om temaer som empati, sykdom og annerledeshet. Tony Attwood, Børge Holden og Jon Fauskanger Bjåstad er blant fagfolkene som svarer på spørsmålene. To fedre bidrar også. SPISS Forlag, 2011

Henning Bang & Thomas Nesset Midelfart | Effektive ledergrupper Sammenfatning av de siste 40 årenes forskning på ledergrupper og beslutningsteam, kombinert med forfatternes omfattende erfaring med å utvikle ledergrupper. Hva påvirker prestasjonene og hva kan gjøres for at de fungerer mer effektivt? Råd og verktøy. Fagbokforlaget, 2012

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 49, nummer 3, 2012, side

Kommenter denne artikkelen