Du er her

Flerfoldig familieterapi

Boka tilbyr verdifulle smakebiter i familieterapifeltet, som kan inspirere til videre utforsking. 

Publisert
2. november 2020
Emner

Håndbok i familieterapi gir leseren en lett tilgjengelig oversikt over og innsikt i hva som finnes av ulike tilnærminger i familieterapifeltet, samtidig som den forsøker å gi en overordnet forståelse av hva familieterapi er. 

Boka er samtidig et ambisiøst forsøk på å samle både «gammelt» og «nytt». Den integrerer «de gamle gode», mer historisk sett førende og identitetsskapende familieterapeutiske tilnærmingene med de nyere evidensbaserte metodene som har slått rot i feltet de siste årene. 

Du må være abonnent eller medlem av Psykologforeningen for å lese videre.

Ikke abonnent? Få 12 papirutgaver og ubegrenset tilgang til alle digitale utaver for 1495 i året

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 57, nummer 11, 2020, side 858

Kommenter denne artikkelen