Logo: Tidsskrift for norsk psykologforening

Aktuelt

ødelagt printer Del
Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 54, nummer 12, 2017, side 1151-1152

– Psykologforeningen står sterkere

Seieren i arbeidsretten er bra for arbeidstakere flest, og den er bra for psykologer, mener forhandlingsleder Rune Frøyland.

2017-12-08-b.jpg

VANT Akademikerne og forhandlingsleder Rune Frøyland vant fram i arbeidsretten nylig. I bakgrunnen Bjørn Ove Ekern Kvavik, seksjonssjef og advokat i Legeforeningen. Foto: Psykologforeningen

KAN RIKSLØNNSNEMNDA TVINGE sykehuslegene til å jobbe med vide unntak fra arbeidsmiljølovens bestemmelser om arbeidstid? Nei, konkluderte arbeidsretten den 6. november i konflikten mellom Spekter og Akademikerne helse. Dommen ble avsagt med dissens.

Resten av artikkelen er sperret til 01-06-2018. Abonnenter har full tilgang til alt vi publiserer på nettet fra dag én. Andre må vente til sperrefristen utløper seks måneder etter utgivelse.

Vil du lese artikkelen i dag, kan du bruke lenkene under til å bestille abonnement eller kjøpe et papireksemplar av utgaven der denne artikkelen ble publisert. I tillegg abonnerer de fleste fagbiblioteker på Psykologtidsskriftet, og du vil trolig kunne bestille den aktuelle utgaven via ditt lokale bibliotek.

Bestill abonnement.

Kjøp den aktuelle utgaven av Tidsskriftet.

Til toppen av artikkelen